Van der Meij College
leerling 1
leerling 2
leerling 3

Nieuws

afbeelding

Sinterklaas bezocht ook het VMC

Hoog bezoek vandaag. Sinterklaas en drie pieten vereerden ons met een bezoek vandaag. Onze leerlingen hadden een gezellige middag met de mentor. Wij wensen u allen een fijne pakjesavond.  

lees meer
afbeelding

Paarse vrijdag 9 december

Paarse Vrijdag is een dag waarop mensen door het dragen van de kleur paars hun solidariteit kunnen tonen met homo- en biseksuele, lesbische en transgender jongeren. Op 9 december zullen we hier op het Van der Meij College aandacht aan besteden.

lees meer
afbeelding

Huygens leerlingen bezoeken VMC

Op 8 november 2016 bezocht een flink aantal leerlingen van het Huygens College uit Heerhugowaard het Van der Meij College. Ze hebben mee gedaan aan lessen Dienstverlening en Producten (D&P), Zorg en Welzijn (Z&W) en Produceren, Installeren en Energie (PIE).

lees meer
afbeelding

Nieuwe menu’s

Onder het kopje restaurant vindt u onze nieuwe lunch- en dinermenu’s. De derdejaarsleerlingen hebben de lunchkaart samengesteld en de vierdejaarsleerlingen de dinerkaart. Komt u lekker eten in ons restaurant? Woensdag 18 oktober hebben wij een aanbieding!. Voor elke gereserveerde tafel hebben wij een fles wijn klaar staan (gratis).

lees meer
afbeelding

Kookworkshop voor Het NON

Kookworkshop Het NON in samenwerking met het Van der Meij College. door: Wilma Roosloot, adviesbureau RAHAA Woensdag 26 oktober ’16 was het eindelijk zover, de kookworkshop voor leden en introducés van het Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk (het NON). Een team van 20 enthousiaste leerlingen met hun leerkrachten zijn de uitdaging aangegaan. Zij hebben een leerzame, […]

lees meer
afbeelding

PET evenement Alkmaar groot succes

Ruim 1200 leerlingen van basisscholen en voortgezet onderwijs, hebben donderdag 27 oktober deel genomen aan het PET ( Promotie Evenement Techniek) in HAL 25 in Alkmaar. In het kader van LOB (Loopbaanoriëntatie en –begeleiding) konden de leerlingen deelnemen aan dit evenement. De bedoeling ervan was om leerlingen te informeren en te enthousiasmeren voor alle facetten […]

lees meer
error: © Van der Meij College