Open avond woensdag 11 maart 2020 

Vmbo betekent veel leren in de praktijk. Tijdens onze open avond laten we graag zien hoe wij dat doen. Alle beroepsprofielen staan in het teken van dingen maken, onderzoeken of doen.

Bij PIE (Produceren, Installeren en Energie) is veel van wat met techniek te maken heeft te zien. Bij het profiel Z&W (Zorg & Welzijn) kun je ervaren hoe het is als je in de zorg met mensen werkt. Bij MVI (Media, Vormgeving en ICT) staan nieuwe interactieve computers, waarop bijvoorbeeld animaties of games gemaakt kunnen worden. Ons profiel HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie) is sterk in alles wat met bakken en koken te maken heeft, maar ook het onderdeel recreatie is heel verrassend. Bij D&P (Dienstverlening & Producten) kun je alle onderdelen van dit brede profiel testen. Verder is het belangrijk te weten dat wij bij de andere vakken zo min mogelijk boeken gebruiken en veel doen met de praktijk. 

Kom jij van één van onze moederscholen (CSG Jan Arentsz, osg Willem Blaeu of Stedelijk Dalton College Alkmaar), dan zit je goed, er is een plekje voor je beschikbaar. Zit je op een andere school en bieden wij een profiel aan waar je echt heel graag heen wilt, dan gaan wij zeker ons best voor je doen.

We hopen je graag te zien op onze open avond op woensdag 11 maart van 19.00-21.00 uur.

Top